Nacionalno natjecanje Amorova Žlica u Puli
09/20/2021

Udruga osoba s invaliditetom grada Opatije se okušala u kuharskim i ugostiteljskim vještinama. Naši su Smajlići -Elizabeth Gregović Bagadur, Ivana Hlanuda, Zoran Bogdanić, Endi Aničić i Erik Devčić – sudjelovali na natjecanju Amorova žlica u Puli.

Prvo nacionalno gastro natjecanje “Amorova žlica”  održalo se po cijeloj Hrvatskoj, a naše odredište je bilo Pula 19. rujna 2021. Natjecanje je održano u 3 kategorije; i to u kuhanju, posluživanju, te u pripremi koktela. Endi Aničić i Elizabeth Bagadur pripremali su ukusna jela, Zoran Bogdanić i Ivana Hlanuda su posluživali svoja jela pred gostima, dok je Erik Devčić bio barmen te je spremio koktel. 

Naša djeca su se pripremala u kabinetima Ugostiteljske škole Opatija, gdje su im profesori prenijeli svoja znanja te im pomogli da se što bolje spreme za natjecanje, i ovom prilikom im zahvaljujemo na suradnji, kao i roditeljima djece te njihovim asistentima koji su uvijek uz njih.

Sretni smo i ponosni objaviti da su u polufinale prošli Endi Aničić i Erik Devčić koji su oduševili stručni žiri svojim zanatima.


Nadamo se i prolasku u finale jer vjerujemo da naši dečki to mogu.


Naši Partneri